Telegram kullanıcılarının İstekleri

Forumlar Sosyal Ağlar Telegram Telegram kullanıcılarının İstekleri

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl 2 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
  • Gönderi
    Anonim
    Pasif

Uygulama güzel ama bir güvenlik açığı var. Yaşım küçük ve birsürü “erkek” tanışalım mı merhaba naber falan diyor.Hepsini engellemek zorunda kalıyorum. Bu sorun giderilmeli bu bir ulaşım uygulaması sosyal medya değil. İsteyen kişilere ulaşabiliyor. Yalnızca kişilerimin beni görmesini istiyorum ama ayar yok. Varsa da bilmiyorum. Lütfen birisi yardımcı olsun.

2.

Eksikleri var ve WhatsApp dan çok daha kaliteli hale gelebilir. Üst tarafta ki klasör olayı su sekilde yapılabilir. GBWhatsapp da kullanıyoruz. Normal Sohbetler, Gruplar ayrı iki sekme şeklinde. Gruplara gelen mesajlar orda kalıyor, genel sohbete düşmüyor. Bu şekilde sonuçta kullanımda oluyor. Önceliğiniz lütfen bunu yapmak olsun. Bu şekilde bana çok karmaşık geliyor çünkü. Sohbetleri ve Grupları iki ayrı sekme yapın.

3.

Nasıl bir uygulama anlatamam harika WhatsApp’tan daha güzel emojiler, temalar falan, ama tabii en önemlisi güvenlik. Güvenliği hakkında farklı yorumlar var, güvenli mi? değil mi? Emin olamıyorsunuz, ama şuanlık en gelişmiş ve güvenli tek mesajlaşma yeri sanırsam. Bu ek araştırmaya devam edelim. Tek bir gizlilik ve güvenlik ihlalinde herkese duyurmaya çalışın.

4.

Çok çok olumsuz bir yönü var belki daha fazladır ama ilkini altını çizerek söylemek istiyorum; Herhangi bir yabancı isim yazarak ulaşabilir, taciz edebilir bunun bir önce düzeltilmesi gerek. WhatsApp gibi özelleştirilmeli yoksa Instagram, Facebook gibi uygulamardan farkı ne? Güvenli bir ortam bulamadım sesli da bunu ardı etmemeleri ona göre kullanmaları gerek. İyileştirmeyi önemsiyoruz.

5.

Uygulama çok güzel ancak WhatsApp’ı da aratmıyor değil. İlk önce gruplarda yapılan mesajlar kimler görmüş o olsa çok güzel olur. Grupların kısmı biraz daha uzun olsa daha iyi olabilir. Hikâye özelliği olabilir. Etiket ekleyebilme özelliği yok herhalde baktım ama bulamadım o gelirse çok iyi olur. Telegram ekibi bu durumu bence kendi lehine çevirecektir. WhatsApp’da olan özellikleri ekledikten sonra WhatsApp’dan daha gelişmiş olacak. Yorumları içinde almalılar bence.

Sizlerde istediğiniz özellikleri yada beğenmediğiniz yönlerini yazabilirsiniz.

1
    0
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.