Land Rover hem arazi hem de prestij için çok tercih edilen bir araçtır.Kendi içinde Range Rover,Freelander,Discovery ve Defender olmak üzere modelleri vardır.Sadece arazi için bir araç arıyorsanız hem uygun fiyatlı hem de eski model tutkunları için çok uygun olan Defender modelini tavsiye ediyorum.Ama hem arazi hem prestij için bir araç arıyorsanız bizzat kendi kullandığım da Range Rover modelini tavsiye ediyorum üst düzey bir konfor ve arazide diğer arabaların kaldığı yerlerden çok hızlı bir şekilde çıkabilecek kadar iyi teknolojiye sahip bir mühendislik harikasıdır.Ancak hem Land Rover aracını kullanmak hem de bütçeye uygun bir araç arıyorsanız en iyi seçim Freelanderdır suv modelinde olan bu araç arazide ve konforda çok başaralı olmasa da yanınızdaki arkadaşlarınıza hava etmek ve Land Rover kalitesi için fiyat olarak da çok uygun bir araçtır.Eğer biraz bütçeyi arttırırsak arazide Freelander modelindeki araçlardan daha başaralı ve konfora da önem veren Discovery tavsiye ediyorum.Bizzat kullandığım ve eski model olmasına rağmen teknoloji harikası olan ancak bütçeyi aşıcak olan modeli Range Roverı tavsiye ediyorum.