Lux Plus arıtma cihazını taktıralı daha birkaç gün oldu ama şimdiden ailecek çok memnunuz. İçimi gayet yumuşak bir su elde ettik. Hatta bir şişeye damaca suyu bir şişeye arıtma suyu koyup bir ondan bir diğerinden içerek tadım testi yaptık annemle ? arada neredeyse hiç fark yok diyebilirim hatta annem arıtma suyunu daha çok sevdi. Damacana derdinden kurtulmuş olduk biz de ve tabii artık musluktan su içebilme lüksünü tekrar yaşamak çok güzel bir his.
Bana kalırsa bu cihazlarda en önemli şey kaliteli, sertifikalı, güvenilir filtrelerin bir araya getirilmesi. Lux Plus’da da yapılan bu. Her bir filtre ihtiyaca göre özenle seçilmiş. Sadece filtreler değil musluk ve depolama tankı için de iyi ve hijyenik malzeme secimi yapılmış.
Bir de servis konusuna değinmek istiyorum. Ankara’da Yaşar Bey taktı bizim arıtma cihazını. Kendisi tam bir bey fendi. Bizim için en iyisi ne ise onu önerdi. Hatta aynı gün içinde iki kez gelerek bize yardımcı oldu. Kendisine bir kez de buradan teşekkür etmek isterim.
Ben de araştırma yaptıktan sonra burada yazan yorumları da okuyarak son kararımı vermiştim. Bu cihazı ve firmayı gönül rahatlığıyla sizlere önerebilirim. Denemekle hiçbir şey kaybetmezsiniz eğer memnun kalmazsanız her şekilde size yardımcı oluyorlar zaten.
alıntı yapılan ürün sayfası: Lux Plus NSF/ANSI 58 Sertifikalı Su Arıtma Cihazı – Royal Green Su Arıtma Cihazı (rosuaritma.com)