Kürk Mantolu Madonna/Sabahattin Ali

Forumlar Kitaplar Kürk Mantolu Madonna/Sabahattin Ali

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl 2 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
  • Gönderi
    Anonim
    Pasif
    ÖNERİ

250 sayfalık bir romanı yalnızca bir günde soluksuz bitirmiş miydiniz daha önce? Benim başıma ilk defa geldi de bu durum. Hayatımda en etkilendiğim ve şok olduğum hikayelerden biri olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Sanki bilim-kurgu romanı okuduğunuzda sonunun nasıl geleceğini kestiremezsiniz ya işte aynen öyle bir edebi romandı. Eğer çok edebi üslubu sevmediğinizi düşünüyorsanız bu kitap kesinlikle size bunun aksini kanıtlayacaktır. İçerisinde çok fazla eski kelimeler bulundurmasına rağmen hepsini daha önceden duymuş gibiydim ya da cümleden okuduğunuz esnada bile anlayabiliyordunuz.</p>
    Bu kitap benim kitaplığıma bilmediğim bir yerden gelmişti. Sanırım biri babama ya da anneme vermiş olsa gerek. Odamı düzenlerken kitaplığımda bu kadar eskimiş sayfalara sahip bir o kadar da popüler bir roman bulmayı beklemiyordum. Doğru dürüst kitap okuma alışkanlığımı bu kitapla kazandım diyebilirim. O yüzden benim için satın aldığım yepyeni diğer birçok kitaptan daha değerlidir. Eğer siz de muazzam işçilikle yazılmış olan bu eseri günümüz sosyal medyasında, ya da herhangi birinden duyup okumayı bir kere bile düşündüyseniz artık daha fazla ertelemeyin lütfen.

1
    0
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.