Babamın Vasiyeti
Babamın 70 yıllık hayatı hep hovardalıkla yani karıyla kızla geçmiş, sikmediği kadın, akraba, kız, erkek kalmamış sıradan hepsini sike sike yaşamış, bi gün ölmeden önce bana bir vasiyette bulundu, oğlum bak ben hayatımı hep sik üzerine yaşadım eminim ki diğer tarafta bundan dolayı bana ceza verecekler ve bende bu sikle diğer tarafa gitmek istemiyorum, bana bu dünyada güzel anılar yaşattı ama diğer tarafta bunun cezası olduğunu biliyorum bu yüzden ben ödüğümde sikimi kes, bu sayede sikimi diğer tarafa götüremem dedi. Bende kabul ettim, babam öldüğünde gizlice sikini kestim ve bir kavanoza koyup sakladım.
İki gün sonra babam rüyama girdi ve bana şunları anlattı; Oğlum ben dünya da bir kaç kişiye maddi olarak yardımda bulundum bir kaç kişininde dertlerine deva olmuştum bu yüzden sevaplarım günahlarımdan fazla olduğu için beni Cennete hurilerin içine attılar. Eeee baba ne güzel işte cennettesin dedim, o da bana orospu çoçuğu 30 tane huri var ama bende sik yok dedi, sikimi bana gönder dedi, baba ben nasıl gönderim sikini bu imkansız dedim. Babam bana öleceklerin listesini verdiler liste de dayın da var yarın dayın ölecek onun götüne sok gönder dedi.